«فرشید اعرابی» در حالی پس از پنج سال در تهران روی صحنه رفت که این خواننده با استقبال جالب توجه دوستدارانش در برج میلاد رو به رو شده بود و حضور چهرههایی چون فرشاد رمضانی، کاوه آفاق و همایون مجدزاده در سالن، جذابیتهای این اجرا را چند برابر کرد.
به گزارش مای ریتم به نقل از موسیقی ما، در نخستین جستجوی اینترنتی نام «فرشید اعرابی» به جملاتی برمیخوریم که گواه بسیاری از تواناییهای این هنرمند است: «فرشید اعرابی نخستین آلبوم هوی متال ایرانی با کلام فارسی را در سال 1382 با نام «پنهان» منتشر کرد. از این رو او را پدر هوی متال مینامند. تنظیم موسیقی و همچنین نوازندگی کلیه سازها را در این آلبوم خود بر عهده داشت. آلبوم دوم او به نام «سکوت راوی» و آلبوم سوم او «به رنگ شب» نیز بعدها منتشر شدهاند. فرشید اعرابی نخستین موزیک ویدیوی هوی متال فارسی با نام «فریاد کن» به کارگردانی علی احتمامی از آلبوم «به رنگ شب» را در سال 1393 منتشر کرد. فرشید اعرابی از نوازندگان ایرانی است که اکثر شاگردان او از نوازندگان معروف و موزیسینهای ایرانی هستند و رضا یزدانی نیز از شاگردان او بوده است. وی همچنین موسیقی فیلم بادامهای تلخ را ساخته است. فرشید اعرابی از جمله مدرسان گیتار الکتریک ایرانی است.»
این هنرمند در ابتدای کنسرت خود در برج آزادی رو به حاضرین گفت: «پنج سال است که به دلایل مختلف موفق به برگزاری کنسرت نشدهایم و امیدوارم این بار زودتر از 5 سال دیگر شما را ببینم. امشب از شما میخواهم با رعایت تمام اصول، سعی کنیم که شبی ویژه با هم بسازیم. انرژیها را تخلیه کنید ولی هوای ما را هم داشته باشید تا همه چیز به خوبی پیش برود.»
اعرابی ضمن تسلیت به جامعه هنری ایران بابت درگذشت «شاهرخ پورمیامین» و «هادی پاکزاد»، از جمعیت حاضر خواست که یک دقیقه به احترام این دو چهره سکوت اختیار کنند و سپس قطعه «تنديس ايثار» را به همه شهدا و جوانانی كه به گفته اعرابی «جانشان را برای اين سرزمين فدا كردهاند» تقدیم کرد و در توضیح این اثر گفت: «هر هنرمندی با یک ایدئولوژی و مرزبندی در آثارش پیش میرود. من اعتقاد دلی دارم که جامعه کنونی ایران مدیون جوانانی است که برای ما جنگیدند تا ما امروز اینجا دور هم جمع شویم و حالمان خوب باشد.»
آثاری از دو آلبوم «به رنگ شب» و «سکوت راوی» در کنداکتور کنسرت این خواننده به چشم میخورد و اعرابی با ارکستر سرحال و پرانرژی خود، قطعات را یکی پس از دیگری اجرا کرد و در حالی که حاضرین شاهد یک کنسرت منظم و پرهیجان بودند، اجرای دو قطعه «کافران» و «پنهان» باعث شد هیجان سالن چند برابر شود. استفاده از ادبیات عرفانی و تلفیق آنها با موسیقی هوی متال از جمله شاخصههایی است که در کنسرت فرشید اعرابی به چشم میآید و انتقال ادبیات کهن ایرانی در قالب یک موسیقی غربی، بهترین دستاورد این برنامه بود که پنج سال مخاطبان موسیقی از شنیدن آن محروم بودهاند.
«فریاد کن» و «ساعتها» قطعات دیگری بودند که در میان نورافشانی و تصاویر ویژه روی ال ای دی های سالن اجرا شد. این برنامه در بین تشویق های شدید حضار که به صورت ایستاده انجام میشد، به پایان رسید.