اشرفزاده میگوید: ما خفقان بیشتر نمیخواهیم؛ لااقل در هنر.
حجت اشرفزاده گفت «واقعیت این است که ما خفقان بیشتر نمیخواهیم؛ لااقل در هنر.» و خاطرنشان کرد: در حوزه هنر و به ویژه موسیقی، ما بسیار متاسفیم همچنان که در بعضی شهرها مثل شهر خودم نیشابور نمیتوانیم کنسرت دهیم. اما اتفاق خوبی که در دولت قبلی و فعلی آقای روحانی افتاده این بود که پیگیری این مطالبه انجام گرفت.
این خواننده خاطرنشان کرد: ممکن است در بسیاری از موارد دیگر به لحاظ اقتصادی و اجتماعی مطالبات زیادی از سوی مردم باشد اما برای من خوشایند است که دستکم در مسیر این مطالبات، دولت آقای روحانی تلاش خودش را کرده است و حداقل این تلاش را برای رفع موانع در حوزه موسیقی میتوانم ببینم.
خواننده «دوباره ایران» یادآور شد: در دولتهای قبلی در بسیاری از مواقع حتی اعتراضی به این موضوع نمیشد اما دولت آقای روحانی و مسئولان هنری این دولت، نسبت به روند جلوگیری از برگزاری و لغو کنسرت در خراسان لااقل عکسالعمل نشان داده و اعلام موضع کردهاند و در حال پیگیری هستند که رفع این ممنوعیت اتفاق بیفتد.
اشرفزاده ادامه داد: موسیقی هنر بسیار شریفی است و جوانترها و نوجوانها رابطه مستقیمی با آن دارند و برگزاری کنسرت با رعایت شئوناتی که همه ما به آن پایبندیم، آرزوی همه ماست. در شهر خودم نیشابور و بسیاری از نقاط دیگر، علاقهمندان به موسیقی اوقات فراغت خودشان را با این هنر پر میکنند. همین که به جای نشستن پای فیلمهای بیارزش و بد ساختارِ ترکی لااقل موسیقی خوب میشوند و لذت میبرند و اوقاتشان پر میشود بسیار ارزشمند بوده و میتواند باعث شود هدفگذاری فرهنگی در کنسرتها قرار بگیرد و این چیزی است که این دولت از قبل تا الان پیگیرش بوده و من و دوستان شاهدش بودیم. در نتیجه همراهی من با دولت آقای روحانی همراهی با مردم و اکثریت بوده است.
او تاکید کرد: واقعیت این است که ما خفقان بیشتر نمیخواهیم؛ لااقل در هنر. در بخش سینما در این مدت سازماندهی بسیار خوبی شده، تئاترها پررونقتر شدهاند، در موسیقی تعداد کنسرتها در این سالها بیشتر شده و همه اینها اتفاق خوبی است که دولت رقم زده و به خود هنرمندان امور آن را واگذار کرده است. خود هنرمندان بخشیاش را دارند مدیریت میکنند و هیچ اتفاق بدی هم نمیافتد.
خواننده «ماه و ماهی» با اشاره به چشماندازی که از دوره دوم دولت روحانی در هنر و موسیقی دارد، گفت: با تغییران مدیران و دولتها ممکن است نقطه نظرات در مورد موسیقی کاملا تغییر کند اما برای این دوره من خوشبینم چراکه تعداد برگزاری کنسرتها و مجوزهایی که صادر میشود و روند اخذ مجوز نسبت به قبل بسیار سادهترو سختگیریها کم شده است.
اشرفزاده ادامه داد: اینکه مدیرانی در این دولت فعالند که اغلب، هنرمندان را باور دارند و مدیریت این اتفاقها را به خود آنها واگذار میکنند برای سالهای سال اتفاق خوشایندی است و اگر به صورت یک موضوع سیستامتیک و موضوع ساماندهی شده ادامه پیدا کند و راه خودش را پیش برود به نظرم چشمانداز خوبی خواهد بود.
او همچنین با اشاره به جشنواره موسیقی فجر امسال با اشاره به اینکه اطلاعات کافی دربارهاش ندارد، گفت: هرسال با جمع شدن هنرمندان دور هم تجربههای جدیدی به دست میآید و امیدوارم امسال اتفاقهای بهتری در برگزاری آن رقم بخورد. خصوصا در بخش جنبی که توقع دارم برای امسال تبلیغات بهتر و سامانههای بلیتفروشی بهتر و اطلاعرسانی مناسبتری برای مخاطب انجام شود.
اشرفزاده با تاکید بر اینکه «هدفگذاری روی مخاطبی که توانایی خرید بلیتهای گرانقیمت را ندارد میتواند امسال را متفاوت کند.» گفت: امیدوارم هدفگذاری امسال این باشد که مخاطبی که کمدرآمد است هم بتواند از کنسرتها استفاده کند و بلیتها از طرف ستاد برگزاری جشنواره با قیمت مناسبتر و منصفانهتری فروخته شود تا افراد کمدرآمد هم بتوانند از کنسرتها لذت ببرند.
او همچنین با اشاره به برنامههای پیشروی خود گفت: آلبوم «وقت عاشقی» از 12 تا 14 آذر که سالگرد تولدم است منتشر میشود؛ به فاصله یک هفته تا ده روز کنسرت تهران و بعد هم انشالله کنسرت در شهرستانها آغاز خواهد شد.
منبع:خبرگزاری ایلنا